Lauantaina 25.11.2006 teillä oli Kaino ja Nestor Matti Hämäläisen jälkeläisten tapaaminen Pornaisissa. Se on yksi niitä harvoja tilaisuuksia, joista poissa oleminen on todella harmittanut. Olisi siellä ollut kiva olla ja tavata sekä tuttuja että tuntemattomia serkkuja ja heidän perheitään. Kuulin, että teitä oli paikalla yli 200 henkeä. Tilaisuuteen lähettämäni videotervehyds oli teknisistä syistä jäänyt ilman ääntä.  Harmittaa tietysti se, että vaimo Nancyn "joulunäytelmän" repliikit jäivät kuulematta.  Hän kun pani kaikki osaamansa suomen sanat peliin. Mutta eipä voi mitään. Itsekin olin sen kanssa pahasti myöhässä. Ensi kerralla sitten paremmalla onnella.

Minun repliikeissäni oli tervehdyksen ja menestyksen toivotusten lisäksi enimmäkseen tätä samaa jorinaa, mitä löytyy täältä kirjoitettuna.  Ehdotettiin, että voisin laittaa tervehdyksen nettiin. Voin kyllä, mutta en nyt ihan julkisesti kuitenkaan. Kunhan saan laitetuksi, kerron osoitteen sitä erikseen pyytäville. Pyynnön voi esittää esimerkiksi tuolla uudella hämäläisten keskustelupalstalla osoitteessa http://www.foorumi.info/koivistonhamalaiset

Kuulin ilokseni, että aika moni seuraa elämääni netin eli näiden kirjoitusten välityksellä. Se on hauska kuulla. Sitähän varten minä näitä juttuja tänne laitan.  Tosin olisi kyllä hauskaa, ja reilua myöskin, kuulla jotakin teidän elämästänne. Linkkejä kotisivuillenne ja nettipäiväkirjoihin sekä kuva-albumeihin otetaan siis vastaan. Ja jälleen kerran foorumia mainostaakseni: se, ja sen meille tarkoitettu alifoorumi voisi olla oiva paikka kuulumisten vaihtoon ja muuhun keskusteluun.  Toki muutakin kautta voi pitää yhteyttä, vaikkapa sähköpostilla. Osoite löytyy esim. sukuseuran vieraskirjasta.  Näihin kirjoituksiinkin voi lisätä kommentteja ja terveisiä - jopa ihan nimettömänä.
 


< Lokakuu<  Lokakuu |   Koko marraskuu |   Joulukuu >