Luulenpa, että tästä ei joulu enää parane. Sain lahjani muutamaa päivää etuajassa, enkä sen parempaa enää voi odottaa.

 

Lahjan saamiseksi minun piti matkustaa hieman, eli kartalla näkvästä pisteestä A pisteeseen B, joka sijaitsee Kultarannikolla Brisbanesta muutaman kymmenenkkilometriä eelään.  Ensin piti asunnoltani Etelä-Brisbanessa toiseksi lähimmälle rautatieasemalle ....

Olisin tietysti voinut tehdä matkan kokonaan pyörällä, mutta matka tuli sen verran lyhyellä varoitusajalla etten kerinnyt valmistautumaan siihen kunnolla. Ja nyt oli hieman kiire. Pakkasin vain sivulaukut, yhden parin, toista paria ja sitä varten hankkimaani peräkärryä en vielä päässyt testaamaan

Extrawheel on tuotenimi tuolle "perävaunulle". Se on vain pieni runka ja kiinnitysaisat, joiden avulla polkupyöänn taakse lisätään komas pyörä. Se täytyy itse hankkia ja siksi suositellaan samanlaista kuin olemassa oleva etupyörä. Näin niitä voi vaighdella keskenään. Minä teetin hyvälaatuisen pyörän, jossa on myös napadynamo. Dynamoon kiinnitän vara-akun ja lautrin, joiden avulla voin ladata kännykkää tai mitä tahansa muuta viiden voltin virralla toimivaa eli USB-yhteensopivaa. Dynamon, laturin ja lisä-akun ostin Pedalpower-nimisestä firmasta. Se ja Extrawheel löytyvät molemmat neistä. Tuon varustuksen hankin siltä varalta, että saisin, niin kuin olen suunnitellut, lähdettyä pitkälle pyöräretkelle koghti Melbournea.  Ehkäpä se toteutuukin alkuvuodesta, vaikka toisaalta nyt juuri ei huvittaisi lähteä mihinkään.

 

Nancy oli ilmoittanut olevansa tulossa tänne lähiseudulle joululomalle ja ottavansa Blueyn mukaan. Sovittiin, että minä voisin olla pari päivää koiran kanssa, jos löytyisi sopiva paikka. Ajattelin ensin ystäväni maatilaa, mutta sinne ei yllättäin toivotettukaan tervetulleeksi. Yritin sigtten löytää leirintäaluetta tai mökkikylää, jonne myös koirat olisivat tervetulleita. Sellaisia paikkoja ei montaa ole, ja ne kaikki ovat tietysti varattuja jouluksi. Yhdestä kuitenkin löytyi tilaa pari päivää ennen joulua, joten otin sen tarjouksen vastaan  kovasta hinnasta huolimatta.

 Niinpä sitten suuntasin aamulla 19. joulukuuta Kultarannikolle. Pyöräilin asemalta mökkikylään, jonne Nancy toi Blueyn.

 Asettauduttuamme mökkiin, Bluey ja minä jäimme kahden kun Nancy lähti omille teilleebn. Hänen on määrä hakea Bluey takain kolmen päivän kuluttua.

 

Tässä Bluey vuonna 2003 kun olimme sen juuri hankkineet pihakirppikseltä.

Ja tässä nyt. Suurin muutos on karvan värissä.

Liikuntakyky ei myöskään ole entisensä. Enää onnistuvat vain parinkymmenen minuutin pituiset lenkit, ja niidenkin jälkipuolisko on todella hidasta löntystelyä.

 

 

 

 

 Ja tässä vähän kirjoituksen julkaisemisen jälkeen lisättyjä kuvia.