Huomautus. Johtuen Vuodatuksen kuvien häviämisestä palvelimelta tämän kirjoituksen kuvat eivät ole samoja, jotka tekstiä kirjoittaessani olin lisännyt. Siksi saattaa olla vähän epäjohdonmukaisuuksia kuvien ja tekstin suhteen. Sama pätee muihinkin kirjoituksiin, joihin yritän lisätä kuva takaisin jälkeen päin.


Päivää vajaa viikko enää aikaa jäljellä Suomessa. Matka on ollut niin onnistunut, että yritin jopa siirtää lentoja takaisin, mutta ei se onnistunut kohtuullisin kustannuksin. Sen sijaan otan pidennystä kyllä puolimatkassa eli en jatkakaan Hong kongista suoraan Brisbaneen, vaan jään sille seudulle kuukaudeksi kunnes minulla on lento Kuala Lumpurista Melbourneen heinäkuun lopussa.


Osoitteeni vuonna 1984-1987 oli Välkkylä 3D 417.Pari kuvaa yllä on Oulun Välkkylästä, yksi seiskatalon yläkerroksen parvekkeelta. Välkkylässä olen asunut nyt viitisen päivää kierrellen kesäistä Oulua ja vanhoja paikkoja sekä joitakin tuttuja  tapaillen.
Paljon on tullut tehtyä, nähtyä, elettyä, koettua, mutta en tiedä, milloin kaikesta siitä saa kerrottua täällä. Ei ainakaan ihan vielä, sillä täytyy yrittää nukkua nyt yöllä, vaikka ulkona onkin ihan valoisa. Täytyy myöhemmin kertoa vaikutelmista Helsingissä, lähinnä Herttoniemessä ja keskustan alueella, lukuisista kasvisravintolakokemuksisa ja tapaamisista tuttujen kanssa, matkasta Tampereelle vegfestiin ja siellä taas muutamista tapaamisista, matkasta Jyväskylään, sitten parista matkasta Saloon, Turkuun, Suomusjärvelle ja taas Helsinkiin tukikohtaani; ja sieltä sitten junalla Ouluun, josta tarkoitus on lähteä Alajärven ja  Heinolan kautta Nurmijärvelle. Siellä vietetään pieni hääjuhla samassa paikassa, jossa kymmenisen vuotta sitten vietettiin minunkin häitäni. Ja sitten seuraavana päivänä lentokentälle ja Hong kongiin ...


matkaan ja Suomeen liittyvistä johtopäätöksistäkin kerron mielelläni sitten vähän myöhemmin kun on enemmän aikaa istuskella koneen ääressä.


Facebook-profiilini on nyt julkinen, joten sieltä pääsee katselemaan kuvia ja pieniä tarinoita matkan varrelta. Kuvat ovat myös nähtävissä Google-albumissani.

Myös Youtube-videota on jonkin verran jo olemassa ja lisääkin tulee:
Vahinko vain, että tätä blogia on vaikea ylläpitää mobiililaitteella. Facebook-kuvia kyllä on helppo heitellä kännykällä ja puolisokkona näpytellä kuulumisiakin androidin puhelinnäppäimistöllä.Lisäys:
Meni mietintään taas blogialustan vaihtaminen. Tässä vuodatuksessa kun on mainoksiakin. Vaikka ne itselläni onkin blokattu, niin ne saattavat häiritä lukijoita. Onhan mulla tuo tämä blogger-blogi ollut jo pidemmän aikaa, ja nyt kun löysin adnroid-sovelluksen, jolla voisin sitä päivittää, se tuo lisäpontta muutolle. Täytyisi vain värkätä kaikki sivupohjat uudelleen ja jossain vaiheessa jopa siirtää vanhatkin kirjoitukset uuteen blogiin.  Ihan nyt ei jaksa eikä kerkiä, mutta katsotaan ...