Kuuma se on koirallakin tropiikissa, varsinkin, jos on paksu turkki päällä. Niinpä Nancy joidenkin koiraystävien rohkaisemana päätti, että Bluey ajetaan "kaljuksi" tänä kesänä. Aika suosittu toimenpide tuntuu olevan siitä päätellen, että oli erittäin vaikea löytää trimmaajaa, jolla olisi ollut vapaita aikoja joulukuulle. Yksi kuitenkin löytyi, ja hän kävi parturoimassa Blueyn villat. Ihan hyvin se sujui muuten, mutta Bluey ei ymmärtänyt, miksi pitää koko toimituksen ajan seistä paikallaan eikä saa välillä edes käydä katsomassa, että kanat ja ankat ovat järjestyksessä. Minun siis piti pidellä koiraa jonkin verran. Itse operaatiosta hän ei ollut moksiskaan, paitsi ettei antanut ajaa leuan alta eikä naamasta.

2172030.jpg

No, puolessa tunnissa villat oli keritty ja punaisen turkin alta paljastui liki valkoinen karva. Joku sanoi, että se karva olisi oikeastikin villaa eli siitä voisi vaikka lapaset kutoa. Mutta eipä kudota, kun ei meidän ilmastossa paljoa lapasia tarvita muuta kuin ...

2172039.jpg

ilmastoidussa rautakaupassa. 
Siinäpä tulivatkin myös Nancyn jouluterveiset.
On joulupäivän aamu, ja me avaamme kohta lahjapaketit. Täällä tosiaankin on tapana avata ne vasta joulupäivänä.

2172051.jpg

Sielläpä Misu-kissa jo yrittää varaslähtöä. Ensin vain on selvittävä lahjoja vartioivasta käärmeestä. No, onneksi se on vain kumikäärme, mutta alussa Misu todella pelkäsi sitä, vieläkin on varovainen ennen kuin uskaltaa käydä sen kimppuun.

<Marraskuu | Koko Joulukuu | Tammikuu 2009>